UNIK Beautysalon



Massages

Massages

Een massage hoeft niet alleen te zorgen voor een stukje ontspanning maar kan ook bijdragen aan o.a. het verminderen van spierspanning, vermoeidheid of stress waardoor u weer beter kan functioneren tijdens dagelijkse activiteiten. Bij UNIK worden er verschillende massages aangeboden die alle worden uitgevoerd op een verwarmde behandelbank.

Voorafgaand aan de massage worden uw wensen en verwachtingen besproken. Hierin kunt u o.a. aangeven waar u de focus op wilt hebben maar ook de intensiteit van de massage.

Ontspanningsmassage

30 min | 45 min | 60 min

Een ontspanningsmassage is gericht op het verminderen van stress en spanning. Door te masseren wordt uw doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen. Er wordt gemasseerd met de warme etherische oliën van Tranquillity. Deze voedende olie zorgt niet alleen voor een heerlijke geurbeleving maar verbeterd ook de elasticiteit van de huid. Afsluitend met een heerlijke body crème. 

*Afhankelijk van de tijd en uw wensen kan n uw huid ook worden behandeld met een heerlijke scrub. 

Hot stone

45 min

Bij deze massage wordt er niet alleen met de handen gemasseerd maar wordt er ook gebruik gemaakt van warme basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die 40 tot 45 graden worden. De exclusieve massagetechnieken, de warmte van de stenen en de etherische oliën van Tranquillity zorgen voor een heerlijke ontspanning. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Afsluitend met een heerlijke body crème.

Bagni di Montalcino

45 min

Dit is een ontspannende detox massage van klei, gecombineerd met de etherisch oliën van Tranquillity en thermaal water uit Spa Castello di Verona, wat ligt in de regio Toscane Italië.

Deze warme klei is o.a. verrijkt met Fucus en Lamiaria algen. Dit heeft een diep reinigende en afvoerende werking op het lichaam en stimuleert het ontgiftingsproces. Deze massage zorgt voor een fris, verlichtend en ontspannend gevoel. Afsluitend met een heerlijke body crème.

Pro sleep

60 min

De Pro Sleep is een innovatieve massage welke gebaseerd is op drie verschillende zintuigen; het tastzintuig, het gehoor en het reukvermogen. De unieke samenstelling van muziek, warme etherische oliën van Tranquillity, Indonesische massagetechnieken en het gebruik van zachte borstels brengen lichaam en geest tot diepe ontspanning. Speciaal ontwikkeld voor mensen met stress en slaapproblemen. Uw huid is diep gehydrateerd en voelt weer zijdezacht aan. Afsluitend met een heerlijke body crème.

Bindweefsel gezicht

30 min

De bindweefselmassage is gericht op het verbeteren van de huidconditie. Het is een intensieve manuele behandeling waarbij een stevige rol en knijptechniek op verschillende manieren wordt uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast heeft het een gunstig effect op de mastcellen (zorgt voor de aanmaak van hyaluronzuur) en op de fibroblasten (produceren collageen en elastine vezels)
Kortom een unieke massage die ervoor zorgt dat de huid weer strakker en gladder wordt.

× Hoe kan ik je helpen?