UNIK BeautysalonMerken

[Comfort zone]

De bewuste huidverzorging van Comfort Zone bevat wetenschappelijk onderbouwde, duurzame, resultaatgerichte oplossingen die zorgen voor comfort van de huid. Daarnaast bieden zij doormiddel van de unieke massage- en behandelrituelen, geïnspireerd op eeuwenoude tradities, een diep gevoel van ontspanning.
Als een “Certified B Corporation”  zijn zij toegewijd om het beste voor de wereld te doen. Zij selecteren enkel de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en kiezen ervoor om geen dierlijke bijproducten, siliconen, minerale oliën, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en SLS te gebruiken.
De bewust samengestelde formules zijn geschikt voor veganisten, ze zijn dermatologisch getest op hun veiligheid en hun doeltreffendheid is klinisch bewezen.
Alle producten worden geproduceerd in hun eigen Davines Village in Parma, Italië, een CO2-neutrale locatie.

Bellezi

Bellezi is een Nederlands familiebedrijf wat zich heeft opgewerkt tot wereldwijd gerenommeerd merk in het hoogste segment Beauty Spa & Wellness Equipment. De Velvet Evo W4 wellnessbank van Bellezi is voorzien van een extra breed matras van maar liefst 12 cm dik, geheel elektrisch en verwarmd voor het ultieme comfort.

Nanolash

Nanolash heeft een speciaal serum ontwikkelt dat de wimpergroei actief stimuleert. De formule dringt door tot diep in de huid, daar versterkt het de haarzakjes en stimuleert het de wimperwortels om gezonde wimpers te produceren. Het serum is ontwikkeld in geavanceerde laboratoria, door oogartsen getest en klinisch bewezen. Het bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of gevoelige ogen.

PE Cosmetics

PE Cosmestics is een Nederlands bedrijf en is dé specialist voor wimpers en wenkbrauwen in zowel producten als trainingen. De Henna van PE cosmetics is van de puurste vorm, dit wil zeggen; geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. Daarnaast is de henna vrij van parabenen en uiteraard niet op dieren getest.

Lycon

Lycon is in 1978 opgericht in Australie en staat bekend als hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in de beauty en wellness industrie. De wax kan op lage temperatuur gebruikt worden wat de behandeling aangenamer maakt en daarnaast ook toepasbaar voor de meest gevoelige huidtypes.
Lycon heeft een breed aanbod van  producten op basis van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met aromatische oliën.

Blue Sky

Blue sky is een Nederlands gelpolish merk dat deel uitmaakt van het erkende Opleidingsinstituut Penso in Nijmegen. Zij bieden hoge kwaliteit gelpolish waardoor u als klant 2 tot 3 weken lang bent voorzien van mooie nagels met een diepe kleur. De gelpolish is vegan en wordt uiteraard niet op dieren getest.

CND

CND is een Amerikaans merk en is al sinds 1979 bekend in de nagelindustrie.
CND shellac is dé innovatie van CND. De CND Shellac is een gelpolish die garant staat voor de gezondheid van de natuurlijke nagel, is vegan, dierproefvrij en vrij van 9 radicale ingrediënten. De gelpolish geeft 2 tot 3 weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.

Meanail

Meanail gelpolish is in 2013 in Parijs ontwikkeld en is HEMA en TPO vrij. (Dit is een chemische stof die vaak voorkomt in nagelproducten). Hierdoor is de gelpolish veiliger en verminderd het de kans op een allergische reactie. Meanail zet zich in voor dierenbescherming en bieden vegan en dierproefvrije producten aan, gecertificeerd door PETA (People for ethical treatment of animals).

Dadi’ oil

Dadi’ Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid. Het is gemaakt om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten. Dadi’ Oil Nagelriemolie is 95% gecertificeerd organisch en geformuleerd met zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie, natuurlijk vitamine E en maar liefst 21 essentiële oliën.

× Hoe kan ik je helpen?